10 mars 2010

En Brolle-anekdot.

Jag gillar inte alls Brolle Jr & häromdagen såg jag honom på Förkväll & då blev jag om möjligt ännu mer anti, att han var pinsamt överstylad är en underdrift & jag köper inte det här med att han ska verka så sympatisk när han pratar. Jag tror att han är en självgod & dryg snubbe, no offense, men det är min uppfattning.

Sprolla, det var bara en parentes. Baby har dock berättat en rolig story för mig som hände honom en gång. Det var när han en gång i tiden gick in på toaletten på Blå i Umeå & vid spegeln stod en kille & fixade med lugg för att få den perfekta Elvisluggen. Han stod hur länge som helst & slet i sina testar & till slut kunde inte Baby hålla sig utan utbrister: "Vem fan tror du att du är? Brolle Jr eller?"

Jo, det var Brolle. Han hade tydligen spelat tidigare under kvällen.


5 kommentarer:

Mariah sa...

Jag har oxå en rolig grej om Brolle...jag var i Lycksele på hotellet och Brolle spelade. Senare såg jag han och hans "pojkvän" stå i trappen och typ vänsla :O tjejen??? hon som var frisör var väl hemma :)

Mariah sa...

Jag har oxå en rolig grej om Brolle...jag var i Lycksele på hotellet och Brolle spelade. Senare såg jag han och hans "pojkvän" stå i trappen och typ vänsla :O tjejen??? hon som var frisör var väl hemma :)

Hanna sa...

Haha, är han bi? Ja det skulle inte förvåna mig iaf :) Lyllo er som sett honom live! ;)

lisalee sa...

jag var också på blå den kvällen. försökte dansa tryckare med brolle bara för att kunna "skryta" om det sedan men han vägrade, hahaha!
på samma blå frågade jag linda rosing om jag fick känna på hennes silikonbröst (för jag har aldrig känt på några) men det fick jag inte heller.
hade helt glömt bort/förträngt blå...

Hanna sa...

Haha! Jag skulle dock föredra att känna på Rosings silikon framför att träffa Brolle, men det är nästan som att välja mellan pest & kolera.

Finns Blå idag? Det är frågan.