11 mars 2010

Dagens.

Lillan är på dagis & jag har massa saker att avverka, jag är inte så effektiv just nu så jag kommer att få problem med att hinna allt innan kl. 15. Vi håller på att packa det sista från Hällstigen också eftersom vi ska vara helt utflyttade innan måndag, så idag är det bara att ta tjockmagen med sig & kolla om vi får med oss nåt från förrådet.
Sen har jag hamnat i en personlig kris, en såndär kris då man är förbannat less på sig själv. Jag behöver omväxling, förnyelse, nåt annorlunda. Jag måste göra nåt med håret iaf, men vad? Har funderat på lugg skitlänge, men vet inte hur den isåfall skulle se ut & ifall jag skulle passa i det. Dock är det inte så snygg "frisyr" nu heller, så kan det bli värre liksom? Baby gillar inte "raka" luggar tydligen, vad det är vet jag inte, men en sån får det isåfall inte bli. Jag gillar inte tjocka & raka "catwalk-luggar" heller & superkort lugg är heller inget för mig. Vad ska jag göra? Kom med nåt förslag, jag har inga ideér. Jag borstar bara håret på dagarna & äger inte ens en hårprodukt, så det måste vara totalt oavancerat.

Sen vill jag ha mörkt hår, varmt mörkbrunt hade blivit fint tycker jag & dessutom föredrar Baby brunetter vad jag vet. Jag skulle kunna färga håret idag & det skulle säkert bli fint, men nackdelen är ju att jag aldrig får ut färgen när jag sen lessnar, för lessna kommer jag att göra. Så, blond for life or brunett for life?


5 kommentarer:

Elin sa...

Du skulle säker bli snygg i lugg. Jag tycker det är sketasnyggt med sån lugg (liknande) som hon som sjunger i crucified Barbara har. Men alla passar inte i det och däribland jag. Men du kanske gör det. Eller så klipper du sned lite flikig lugg. Du kanske inte heller behöver klippa riktigt lugg, typ uppklippt fram på sidorna (om du förstår vad jag menar). Då kan du ju välja hur långt du vill ha det och så är det bara att sätta upp om du skulle hinna fixa och skillnaden blir inte allt för stor. Gör inget förhastat bara. Det är mitt råd!! (Och jag talar som sagt av egen erfarenhet). =)

Sandra sa...

Synd att ni inte gillar rak lugg, jag tror du skulle passa i det! Men du kan väl gå till en frisör och be om råd, dom som jobbar med det kanske kan se vad som skulle passa dig, och din ansiktsform och sånna grejer? Och komma på nått som passar dina önskemål också:)
Och jag håller med dig om det här med mörkt hår.. mitt är råttfärgat egentligen (jag lovar, det är typ grått!), och jag har envisats med att färga det brunt, och får en utväxt efter typ en vecka. Och blond (eller blonda slingor) kan jag inte vara för det blir för ljust. Vilka bekymmer va! :)

Sofia sa...

Jag håller med de andra. Jag tror du skulle vara apsnygg i lugg :) Kanske med brunt hår också? Typ såhär? http://4.bp.blogspot.com/_NO2UOMMYKZ0/SIGr6x55iEI/AAAAAAAAAjU/ShsLX5DI1ME/s1600-h/Fringe+Hairstyle.jpg

Fast du har ju blå ögon... Typ den här? http://2.bp.blogspot.com/_NO2UOMMYKZ0/SIGsLGgOHUI/AAAAAAAAAjc/ynN9JiqCnxM/s1600-h/Fringe+Hair.jpg

Testat det där makeoverprogrammet igen? ;) Kan ju ändå ge en slags fingervisning om man får till det...

Vanja sa...

Hehe jag både färgade och tonade mitt hår brunt när jag var blondin, men nu är man blond igen. Kanske 4-5 år senare. Så det går att få tillbaka. Torde gå snabbade om man bara tonar, så det är en rekommendation.

Eller så köper du bara en peruk på tradera

http://www.tradera.com/Supersnygg-ProffsDesignad-Kanekalon-Peruk-kastanjefargad--auktion_302675_108594943

Enkel omväxling hehe

Hanna sa...

Tack för era synpunkter! Jag är skeptisk til all förändring, men skitsamma, nu skall det göras. Ska ringa Kajjan å fixa en luggtid, har några bilder som jag funderar på. Lägger upp dem så får vi se om ni har fler förslag, jag har ju inte haft lugg på säkert 22 år så jag behöver hjälp :)