04 mars 2010

Dagens loppis.

Ett stycke stor rund duk blev det, lite tvättblekt men det gör inget ifall man vill sy av den - det typiska 7o-talsmönstret är ju kvar & intakt!
Ett par halvfula gröna gardiner som jag ändå smågillade blev det & en jättelång kappa med nostalgiskt popeye-tryck. Kappan i sig är ju skitful, men popeye-tyget kan det bli fina tischor av osv. Sen blev det en ram (som jag har en plan till med nummer 6), en bok med Skogsmulle (hej 80-tal!), en Tarzantidning med snyggt omslag & några bamsetidningar.
Sen blev det en apa, ännu en apa har flyttat till vårt hem. Den här kommer från gratislådan & jag kunde inte motstå den fula tingesten. Jag hade en precis likadan när jag var liten nämligen, men den hade röda byxor & en vit/blå tröja. Sen var det inte en apa med gigantiskt huvud, utan det var en...hmm...jag minns inte?! Kanin? Hund? Minns min mor än en gång? Jag älskade den iaf, de långa benen var jätteroliga att slå knutar på.

Lillan älskar redan apan, men vi måste nog ta en tvätt & ett doktorbesök för hans arm är lite trasig.2 kommentarer:

Fia sa...

Fan jag hade också en sån där apa.. men precis som du säger så var det inte en apa utan nåt annat djur.. ska checka med mammsen om hon minns ;P

ja nog fan ska det väl vara typiskt jävla skit om det inte fungerar denna gång heller.. det känns som sagt inge bra men som jag sa till ea så kan det lika gärna vara jag som är överorolig, hypokondrisk till tusen och känner efter på tok förjävla mycke ;P jag hoppas att det är så - trots att jag låter som värsta sortens psyko isf :D

å du har rätt.. det kan ju vara det vi surra om :)

Yaro Gabriel sa...

www1004kate spade outlet
canada goose
canada goose outlet
adidas clothing
christian louboutin shoes
jordan clothing
off white outlet
pandora jewelry
kate spade handbags
nike shoes