29 mars 2010

"Barn har utslag"

Ja, lillans utslag är en gåta. Baby drog med henne till DSK-sköterskan idag (eftersom jag fick assistent-vik imorse) & de kunde inte lösa gåtan. Vi har smörjt en hel vecka nu, men det har bara blivit sämre faktiskt & nu börjar hon få ont också - stackars snärta!
På onsdag blir det tack & lov äntligen ett doktorsbesök, här får man verkligen slåss för att få en tid. Ingen tar en på allvar & alla bara avfärdar en med "alla barn har utslag ibland". Nu har vi dock fått svart på vitt att varken BVC/DSK vet vad det är & då kan man få turen att träffa en läkare. Nån som har haft nåt liknande?
Imorgon fick jag dessutom extrajobb igen, tjoho!

7 kommentarer:

Anonym sa...

det ser lite likt ut atopiskt eksem (http://www.glaxosmithkline.se/images/eksem-img1.jpg) =( eller typ någon allergi? tex mot penicillin?

Marie sa...

Men herrejävlar!!
Trodde inte det var så illa!
Jag hade satt mig i bilen och åkt till Lycksele om dom inte lyckats hjälpa mig på en vecka. Naturligtvis är det ju bara som jag säger just nu och jag skulle förmodligen inte gjort så men...
Hoppas ni får en bra läkare på onsdag som ser till att hjälpa er. Dr Hillensjö är ju magsikt underbar, helst med barn. Även Dr Max.

Anonym sa...

svamp ?

Linda sa...

Åh, hujedamej! Dottern hade ett utslag som såg likadant ut men var mycket, mycket mindre (hon hade det bara på en arm). De spekulerade (blöjexem, springmask, nässelutslag och jag vet inte vad) men ingen visste något. Vi skulle testa Dactacort (tror jag det hette) och om det inte hjälpte skulle vi återkomma. Det hjälpte som tur är men vad det egentligen var för något kommer vi nog aldrig att få reda på...

Hoppas att det kom fram något vettigt vid läkarbesöket!

Ewa sa...

Men herregud, vad är det hon har fått stackarn. Gud va jobbigt för henne. Hoppas ni finner bot!! Förresten hade ju Freja nå utslag när hon var mindre. Tror till slut det var femte sjukan eller nåt sånt.
Glad påsk iaf :)

mrs lopez sa...

Nä fy vad jobbigt för henne! Men barn får ju lätt eksem och deras hud är ju så känslig för allt.... Hoppas att ni får reda på vad det är så att ni kan få nåt som tar bort det snart!

Anonym sa...

Hej, kom in på din blogg av en ren slump när jag sökte på utslag på barn. Min minsta ser exakt ut sådär fast har över hela magen och ryggen och vi ska äntligen träffa läkaren imorgon. Fick ni reda på vad det var för nått? Mvh Maria (Maria.m.peterson@gmail.com.