27 mars 2010

10 personliga.

Jag är Miss Busy med renovering & slackerliv just nu, men något må jag ju bjuda på fastän inspirationen tryter. Kanske några personliga frågor för att lära känna mig bättre?
Har du nån dålig ovana?
Absolut, men de flesta har jag lagt av med. Att jag biter på naglarna så de ser förjävliga ut är dock en riktigt dålig ovana jag aldrig verkar lyckats kunna sluta med & sen är jag allt en riktig slarver.

Bästa konserten du varit på?
Ja, jag har varit på jäkligt många så det är svårt att komma ihåg den bästa. W.A.S.P på RW 2009 var dock en av de mest stämningsfulla!

Hade du några IG i gymnasiet?
Jodå, en hel del tyvärr. Jag var skoltrött & hade valt fel linje, kom efter i fysik/matte/kemi (& hann aldrig ikapp & alla dessa ämnen hör ju som ihop så då gick allt åt skogen på den fronten) & allt detta gjorde att jag fick rätt många IG i slutbetyget. Väldigt många faktiskt.

Skulle du skönhetsoperera dig om du erbjöds gratis ingrepp?
Ja, det skulle jag nog. Jag är livrädd för smärta & för att se annorlunda ut än vad jag är van, men nåt skulle jag nog göra. Jag skulle lätt kunna fettsuga bort mitt fett från magen (jodå, jag ser smal ut men det är för att de enda 5 överskottskilonen jag har sitter just på magen) då skulle jag nog känna mig rätt hot.

Skulle du kunna tänka dig att adoptera ett barn?
Absolut. Det är något jag velat göra i hela mitt liv faktiskt, några egna & ett adopterat, det är min dröm. Dock är det alldeles för dyrt så det kommer nog aldrig att bli av, men det är fortfarande en dröm av någon anledning. Kanske att jag vill göra en "god sak", jag vet inte.

Pratar du med dig själv?
Hela tiden när jag är ensam, men jag pratar ju i stort sett hela tiden jämt så om jag råkar vara ensam eller inte är inget jag tänker på. Jag både pratar, dansar & sjunger, men vem gör inte det?

Vilken skådespelerska skulle spela dig i filmen om ditt liv?
Gaah, så svårt! Bara för att jag förälskade mig i Scarlett Johansson sist så väljer jag henne, hon är ju åtminstone blond, men sen är hon ju också sjuuuukt mycket snyggare än jag!

Ditt favorituttryck just nu?
Just nu har jag nog knappt ett enda. Jag svär som vanligt alldeles för mycket, skärpning där, men annars har jag nog inget speciellt uttryck.

När blev du rädd senast?
Förra helgen när Baby var borta, jag är fasligt mörkrädd av mig faktiskt & är övertygad om att det spökar här. Mer om det sen.

Vilken maträtt bjuder du på om du vill imponera på någon?
Jag vill egentligen inte skryta, men jag är nog fan riktigt bra på att laga mat allmänt! Jag är litet av en gourmet & lagar nästan alltid bra mat till vardags, både varierat & ordentligt, kommer definitivt inte ha barn som växer upp på makaroner & pannkaka. Min smördegsinbakade fläskfilé är grym & mina enchiladas är nog i samma klass!


Inga kommentarer: