26 februari 2010

Vintageböcker på önskelistan.

Fler böcker som står på min eviga inköpslista. Visst kan man låna dem, men vissa böcker vill man bara ha helt enkelt. Jag älskar fina omslag som man blir glad av & dessa omslag kan inte göra mig annat än glad! Sticka & Virka kan jag verkligen inte, men vem bryr sig? Det är fina bilder i den :)
Många ställer upp kokböcker, jag ställer upp böcker med fina omslag istället.

2 kommentarer:

LindaLu sa...

Den här boken gillar jag, och skulle mycket väl kunna vara något för dig!!! Sett den förut?

http://www.parasollforlag.se/redesign/PysselDeLuxe_omslag_1.jpg

Krama magen!!!

Hanna sa...

Jag har den faktiskt redan & visst är den underbar!? Precis i min smak så tack för tipset, tipsa gärna om fler du som uppenbarligen har bra koll på vad jag gillar - det är svårt att hitta guldkornen :)