10 februari 2010

Vardagligt tråktrams.

Idag fick jag laga tre hål hos herr tandläkare. Det gjorde ont, men jag överlevde, det värsta är att jag har minst 2 besök kvar. Gud give mig styrka.

Dagens eskapader kostade mig 2500, tack & lov betalar ju försäkringskassan hälften av allt som kostar över 3000 kr så jag får lite rabatt innan slutet. Min kostnadsberäkning (dra en visdomstand, laga 4 hål, fixa bettskena, hygienfix hos sköterska & undersökning) blev 8300:- eller nåt, men jag skulle "bara" betala 5200 innan slutet. Tack försäkringskassan!
I övrigt lider jag de arbetslösa/timtidarnas ständiga dilemma. Idag blev jag erbjuden att eventuellt jobba heldag imorgon, men jag vet inte förrän imorgon bitti om det blir nåt eller inte. Alltså, jag kan få chansen att jobba en full dag, alternativt gå på slakteriet & jobba max en halvdag. "Hmm" sa jag. Jag avsade mig dock slakteriet & får väl alltså se om jag får jobba som assistent imorgon istället eller inte, det är en chansning. I slutändan känns det skitsamma hur det blir, det finns hur mycket som helst att göra på hemmaplan om allt skiter sig.

Förövrigt är jag bara på dåligt humör allmänt. Ögonen värker, huvudet dunkar & tröttheten är konstant. Jag har ingen energi till nånting. jag käkar Novalucol likt halstabletter & matlusten försvann nånstans i helgen. Jag antar att det är hormonerna som spökar i kombo med den eviga förkylningen, men tro mig, jag skulle behöva semester!2 kommentarer:

Olle sa...

Fy...tandläkare är nästan lika mycket ockrare som märkesbilverkstäder! :P

Hoppas humöret vänder...dra på lite hårdrock vetja!! ;)

Marica sa...

Ja.. inte alltid man klagar på försäkringskassan.. Det är ju skitbra att dom betalar så pass mkt. Jag är jätteglad när jag går till tandläkaren och dom drar av det på räkningen =)