20 februari 2010

Tystnad råder. Nästan.

Jag är fortfarande sjuk, inte death, men sjuk. Både jag & lillan har hostat upp våra lungor & blodsmaken fräter. Jag har andnöd & dessutom har bebis flyttat sig upp längst med mina lungor så jag har extremt liten chans till att få ett helt andetag, igår trodde jag faktiskt att jag skulle dö av syrebrist. Åh, jag blir så less bara så jag måste få klaga. Jag hade glömt bort hur tungt det är med en bebismage ibland, det börjar kännas när jag böjer mig hur det spänner & hur "ömt" det blir efter en stund....speciellt när man är jättesjuk också & har en kondition på noll.

En fördel för de andra här i huset är att jag tappat rösten. Jag pratar lika mycket som förr, lite smärta har ingen dött av, men det låter väldigt lite. Jag kan inte ryta åt Juni/Lilleman, för det orkar inte rösten med så idag har jag varit en foglig mamma & fru faktiskt. Njut medans de varar säger jag bara.

Inga kommentarer: