17 februari 2010

Tankar om Sweden Rock.

Aerosmith till SRF. Helt klart ett stort band & de var mycket roliga att se sist (SwedenRock 2007), men som vanligt tycker jag att SRF är alltför duktiga på att återupprepa sig alltför snabbt. De var ju nyss där liksom, precis som många andra band. Att ha samma band år efter år börjar bli deras signum, men allvarligt, i år har de faktiskt tänkt lite utanför lådan också. Danzig, Guns n´Roses, Slayer, W.A.S.P & Billy Idol är ju några anledningar att åka faktiskt. Gary Moore känns förbannat gubbig & kommer förmodligen bara att spela sin blues fastän det är sagt att han "bara" ska spela rock. Nä, Gary skulle inte vara något för mig.

Givetvis är Aerosmith ett jäkligt bra liveband & de var faktiskt riktigt bra sist, men jag tycker ändå att det känns så nära inpå (...fast så länge de skippar Heaven & Hell som är där vartenda år så är jag glad!)

Jag & Baby har några önskemål till SRF däremot. Vad sägs om System of a Down (återföreningsspelning typ?), Type O Negative (som aldrig kommer till Sverige!) & de grymmaste av alla, Manowar! ...listan kan göras hur lång som helst :-)


8 kommentarer:

Bella sa...

Type O hade varit nått att bita i. Om de någonsin kommer till sverige - I´ll be there!

Therese sa...

Jag såg Manowar på Sweden rock för jäkla massa år sedan, säkert över 10 år sedan....Inte vanligt att man hör folk gilla dem nu för tiden.

(Den enda tatuering jag har tatuerat över på mig är just en manowar gubbe på underarmen...ha ha ha )

Fia sa...

Sv: Vad söt du är! Jo nu får vi hålla alla tummar och tår att det fungerar, fan det måste bara fungera nu!! :)

Anonym sa...

Det är absolut inte för kort tid sen Aerosmith var där senast! De har inte jättemånga år kvar och kanske inga fler i sverige. De är det bästa SRF någonsin har haft. Jag är lycklig som satan att de kommer.

Lina sa...

Åh, skulle system of a down dyka upp skulle jag kasta mig iväg helt hejdlöst..

Olle sa...

Jag såg Gary 1988 eller -89..den första konserten som hölls i Globen. Då var det bara hårdrock! Bra!!! :)

Om jag nångång lyckas ta mig till SRF så vill jag gärna se The Tea Party, Them Crooked Vultures och gärna Def Leppard... :)
Manowar slipper jag gladeligen..dom är bara som en parodi på Spinal Tap känns det som... ;)

Hanna sa...

Jag kan omöjligt förstå varför aldrig ToN eller SOAD spelar i Sverige? Så många som vill se, men de kommer aldrig hit! Man kanske kan önska band nånstans, önskefestivalen eller nåt? :)

Ja, Manowar är verkligen parodi,men jag älskar dem för looken, de är ju så sjukt kula! :D
Them Crooked Vultures spelar ju på Peace&Love i år & de skulle jag också vilja se, tycker att de är grymma!

Therese, jag (& framförallt min man) blev så jävla nyfikna på din fd manowargaddning, har du ingen bild? Låter ju så jävla roligt! :)

Therese sa...

Jodå, på nån bild lär den ju synas, ska rota igenom mina gamla bilder ( som tyvärr inte finns på datorn ) och lovar att lägga upp den hemska gamla tatueringen då...ha ha