28 februari 2010

Snygga tyger för pysselsugna.

Såna här tyger går jag igång på, de är så fina att jag bara direkt vill sätta mig vid symaskinen & sy kläder, påslakan, kuddar, gardiner, gosedjur etc - underbart! Jag måste vara den enda som inte förstår hypen kring den trendiga "Busungar"-serien t.ex, hur kan något så fult & trist vara så dyrt? Det här är däremot mera i min smak & jag önskar jag hade lite pengar så jag kunde beställa NU!

70-talets landskapstyg är ju på tillbakamarsch tex & det här var ett riktigt fint mönster, påminner starkt om det Skillingaryd-tyg jag hade både gosekudde & snuttefilt i när jag var liten. Min kudde gick i grönt & min snutte gick i rött Skillingarydtyg & jag grinar av nostalgi bara jag tänker på det :)

Landskapstyg, tåg, elefanter & husvagnar står på min topplista!

Inköp: MjukaTyger, Jofotex & JNYDesign.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Johanna Ahlard här i Skellefteå är uppfinnaren till bland annat trycket med skogen. Jag har länkat till hennes blogg i min blogg. Hon gör så fantastiskt fina och färgglada tyger!!

Hanna sa...

Jasså, den ska jag helt klart spana in för det är verkligen underbart snyggt!

Yaro Gabriel sa...

www1004
nike shoes
ray ban sunglasses
hermes belt
canada goose outlet
nike shoes
lacoste polo
red bottom shoes

coach outlet
ferragamo shoes