28 februari 2010

Snygga tyger för pysselsugna.

Såna här tyger går jag igång på, de är så fina att jag bara direkt vill sätta mig vid symaskinen & sy kläder, påslakan, kuddar, gardiner, gosedjur etc - underbart! Jag måste vara den enda som inte förstår hypen kring den trendiga "Busungar"-serien t.ex, hur kan något så fult & trist vara så dyrt? Det här är däremot mera i min smak & jag önskar jag hade lite pengar så jag kunde beställa NU!

70-talets landskapstyg är ju på tillbakamarsch tex & det här var ett riktigt fint mönster, påminner starkt om det Skillingaryd-tyg jag hade både gosekudde & snuttefilt i när jag var liten. Min kudde gick i grönt & min snutte gick i rött Skillingarydtyg & jag grinar av nostalgi bara jag tänker på det :)

Landskapstyg, tåg, elefanter & husvagnar står på min topplista!

Inköp: MjukaTyger, Jofotex & JNYDesign.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Johanna Ahlard här i Skellefteå är uppfinnaren till bland annat trycket med skogen. Jag har länkat till hennes blogg i min blogg. Hon gör så fantastiskt fina och färgglada tyger!!

Hanna sa...

Jasså, den ska jag helt klart spana in för det är verkligen underbart snyggt!