13 februari 2010

Smarri-smarr.

Ahlgrensnyheten Salta Bilar föll mig inte alls i smaken. Jag tycker om lakrits & salt, men den här sortens lakrits är precis en sådan jag inte gillar, brukar vara samma skitlakrits i Salt & Blandat. Den sämsta ahlgrenspåsen tycker jag, möjligtvis är de Rosa Rattarna (namn?) sämre.

Dumle finns nu som chokladkaka, men smakar betydligt mer som Center & Plopp än som Dumle & det var ju Dumle jag ville ha = njae.

Crisp-It minns jag inte riktigt vad den smakade, men jag gillade den inte. Jag tror den var alldeles för hård & för lite krisp liksom? Ingen hit iaf.

Ballerina kladdkaka hade jag inga förväntningar på, men den var över förväntan. Jag är ingen kex/bull-människa, men den var faktiskt god. Sen smakar den väl mest choklad än vad den smakar kladdkaka, men vem bryr sig?


3 kommentarer:

Jilina sa...

Jag är kär i nya Ballerina :). Hade ingen aning att dumle finns i chokladkaka nu. Måste testa.

Therese sa...

Så fort jag har gått ner mina gravidkilon så ska jag prova Ballerinan! Ser sjukt god ut!

Gratulerar till graviditeten!! Hur gammal är din dotter? Runt 2 år emellan tror jag också är perfekt! Så jag måste sätta fart nu...:-)

Hur tycker du att det går nu med att vara gravid och ha en liten? Är det tungt?

Sköt om dig! :-)

Hanna sa...

Tack! Juni är född den 11 juli 2008 & denna är beräknad till den 12 juni 2010. Lillan är alltså...hmm...1 år & 8 månader va? Dålig på räkning :) Det blev oväntat fast planerat ändå, men vi var inte beredda på att det skulle gå så fort med tanke på att det tog 1½ år att få till Juni - denna hann bli medan vi bara planerade att börja skaffa, haha :)

Än så länge går det bara bra, men den här graviditeten var bra mycket drygare än den förra. Juni kände jag aldrig av, men den här gången har jag spytt & mått jävel sen dag 1 ungefär, mår äntligen bättre - som natt & dag verkligen!

Nu är jag ju inte supertjock ännu, men jag känner att det börjar bli tungt när man ska bära omkring på Juni. Visst, hon går ju själv givetvis, men när de blir kramiga eller när man ska ut från affären så blir det genast jobbigare att bära henne med en halvtjock mage emellan också. Dock tror jag precis som vi säger att två är perfekt innan slutändan, tänk va mycket de kan få ut av varann som syskon! Nån har dessutom sagt att vid 3 år så är det svårare eftersom barnen är mer svartsjuka då, men om det stämmer vet jag inte alls faktiskt.