26 februari 2010

Sjukblogg med röstdemo.


Ja, jag kommer nog aldrig att göra en videoblogg (ta i trä), så mig får ni då rakt inte se utan bara min sjukzon. Det är heller inget att se just nu, jag ville bara demonstrera min röst som är ickebefintlig. Jag har haft det såhär i en vecka-10 dagar nu & helt seriöst, det blir inte bättre, det blir bara sämre & sämre för varje dag.

Har som sagt fått hostmedicin som smakade skit, men jag hoppas den råder bot. När jag är så här tröstlöst röstlös så går både barn & hund crazy härhemma eftersom jag inte kan säga ifrån ;)

Tråkigt är att jag fick jobb hela helgen, typ 30 timmar, men blev tvungen att neka pga att jag är så jävla sjuk. Förbannade oflyt säger jag bara, har fan inte kunnat jobba på 2 veckor nu & jag som verkligen VILL jobba!


Fotnot: Numera är jag helt röstlös, nu får jag inte ens fram en viskning!

5 kommentarer:

kajjan sa...

Stackare....hahaha....=) Så frustrerande då det sätter sig på stämbanden! Krya på dig!!!

Ea sa...

Nej men fy fan, har du åkt på svininfluensan? Krya på dig och hör av dig om du vill att jag ska komma som back-up-nanny/hushållerska till veckan. Jag är ledig från onsdag. Puss och kram!

Olle sa...

Hehe..förlåt..men det lät ju riktigt gulligt! :) Pipnorrländska...
Nämen jag hoppas du kryar på dig snart! Inte alls kul att låta och må sådär. :/

Sofia sa...

Fy vad jobbigt. Stackare! Hoppas det går över snart. Och spar på rösten även när det går bättre!

Hanna sa...

Ja, det är fanimej hemskt. Jag misstänker snart svinflunsan, förmodligen för att jag ropade "Hej!" & skippada vaccinet :)

Rösten är kass än, jag försöker spara på den men jag är ju så surrig så det går inte, så stundvis är jag helt röstlös & stundvis så går det att urskilja ord. Toppen! ;)