03 februari 2010

Over the top, but shit the same.

Jag har hittills gått upp ca 4 kg sedan inskrivningen. Jag väger 61 nu & jag brukar pendla mellan 55-57 i normala fall, så jag har då haft "turen" (viljan) att gå ner alla gravkilon jag drog på mig första gången. Det sägs ju att man bör bli av med de första pluskilona innan man skaffar nummer två, för annars ligger man ännu mer plus efter nästa. Skröna eller inte vet jag ej, men jag tar inga risker ;)

Jag har även fått tillbaka min klassiska preggo-mage. Att kalla det förstoppning är lite fel, men fördröjning kanske är ett bra ord? Hade samma extremt jobbiga mage när jag väntade Junilicious så på Thailandstrippen var jag uppsvälld till max, de starka maträtterna till trots. Det handlar om ytterst få gånger per vecka, kanske två, men lika illa som det gick för Katrin är det definitivt inte ;)

...så det är klart. När jag väl får gå på toa så tappar jag väl de där 4 kg lika fort igen...skämt åsido, men inte mycket skämt faktiskt. Jag längtar tills bebin kommer ut kan jag säga.

2 kommentarer:

Hannah sa...

Jag gick upp 12 kg med dexter, dom tappade jag lika fort han kom ut..sååå skönt när man redan är plusviktig.:D och med lova gick jag upp 8 kg ( tror ja ) och gick ner 10 på förlossningen.
Ännu skönare! så nu har jag bara latkilona kvar.:P

När var det du var beräknad?

ROCKABETTY : metal : sleaze : rock : sa...

sv: Haha, har du så rätt i! ;D