08 februari 2010

No pain, no gain.


Igårkväll mådde jag så jävla dåligt att jag blev tvungen att spy - en hel del till & med. Först tänkte jag; magsjuka! men sen tänkte jag graviditet. Sen fick jag dock världshistoriens kramp i magen, det gjorde så ont att det nästan svartnade för ögonen. Jag låg ute i hallen & väntade på att det skulle släppa, men efter en timme med lika ihållande smärtor så höll jag på att tappa hoppet.

Till slut kunde jag jämföra smärtan, det var precis samma smärta jag hade i GBG i somras & då jag var övertygad om att jag fått njursten/missfall eller något. Det var magkatarren, den där förbannade magkatarren som slog till & tro mig, det gör så fasansfullt ont att jag inte kan jämföra det med något! Jag drog på mig magsår-/katarr i somras när allt var så stressigt & sedan dess kan jag få småkänningar lite då & då.
Jag har fortfarande ont & är öm överallt, men har varit & köpt Novalucol att kurera mig med. Tur att jag är hemma & vabbar, för speciellt arbetsför hade jag inte varit idag :/ En förlossning är fan småpotatis jämfört med en akut katarr kan jag säga, åtminstone totalt jämförbart.

Lillan åkte jag på BVC med btw & vi tror att hon har virusblåsor i munnen, inget farligt, men det är därför hon inte ätit på 4 dagar. Hon pekar bara på munnen & säger "Ajaj!" & inget förutom välling går att äta. Detta ska dock läka ut självt & redan idag har hon fått aptiten tillbaka verkar det som - tack & lov, inget allvarligt för mammas prinsessa!

Nu ska jag ligga pall ett tag till, för jag kan fan inte ta mig från soffan med dessa smärtor. Karlsloken är & ränner i Italien så jag längtar tills han kommer hem igen, tills dess blir det premiär att sova själv i storhuset - scaaary.

2 kommentarer:

Therese sa...

Hejsan!

Hittade din blogg av en slump när jag letade efter tapeter, och nu brukar jag titta in då och då! Mycket fin blogg!

Jag har samma problem med magkatarr, det är fruktansvärt! Fick anfall efter jul ( naturligtvis ) och provade ProVivas olika drycker, de hjälpte bättre än vad Novalucol eller Gaviscon har gjort! Tips! Och nu dricker jag ett glas om dagen, smakar inget vidare men har inte haft något problem med magen sen dess!

Lycka till och krya på dig!

Hanna sa...

Tack för tipset om provivan, bad min mor köpa direkt. Ska försöka komma ihåg att dricka nåt glas om dagen, för slipper man katarren är det ju värt ALLT! På tal om Gaviscon, det var det första jag köpte när jag fick problem under första graviditeten, men det smakade ju såååå jävla illa! Jag tog en tablett & höll på att spy ordentligt, sen dess tog jag hellre sura uppstötningar osv än just Gaviscon, haha. Novalucol var ju en räddare i nöden när jag upptäckte dem