09 februari 2010

No one sleeps when lillan is awake.

Igår hade jag frossa & värk hela kvällen, men imorse vaknade jag upp kry (men inte pigg). Good stuff! Hade sett fel på tandläkartiden, det var imorgon & inte idag, så idag har vi plockat & fixat litegranna istället & glatt oss över att vi kan skjuta fram besöket än en dag.
Hittade en av lillans rosettdiadem & hottade upp min rätt flottiga frilla med, lite överglamouröst med tanke på att jag bara gick hemma & tömde jäst ris ur slasken, men ändå. Hett tips, använd kidsens saker! ;-)
Än så länge ser jag över magen när jag datorerar, men att jag börjar känna mig som en fatty är väl ingen överdrift. Än en gång har jag snålat på mammabyxor vilket betyder att jag nu är helt utan jeans som jag kan ha. Tradera ikväll alltså!


Jag & lillan har även trallat halva dagen på en låt som jag totalt hade glömt bort, men som jag blir glad över att höra - tralla på! (Utom Ea som hatar Sounds)


Inga kommentarer: