09 februari 2010

Makeover färdig!

Ja, nu har första prylhyllan blivit klar. Först tänkte jag måla den vit, men det blev så "skrikigt" & sen tänkte jag måla den i någon kitschig färg, men hade inte någon bra färg i gömmorna. Det slutade med att det blev klassiskt retrobrunt, lite tråkigt, men det passade mönstren & lillans kommande rum kommer nog bland annat att gå i 70-talsbrunt.
Det var ju bara ett första försök & de går definitivt att få snyggare. Ska fixa flera i framtiden så då får jag testa något gladare stuk (även om vi älskar 70-talsbrunt här i huset). Det var enkelt, men relativt drygt att måla alla fack & sen fixa rätt storlek på papperna inuti. Dock gick det ganska bra ändå & jag känner mig jäkla nöjd, kommer att sitta som gjutet i rummet. Nu finns ju inga grejer i hyllan, men jag får väl uppdatera när den väl är på plats.


6 kommentarer:

Hannah sa...

Snyggt..:) ska bli roligt att se hur Junis rum kommer att se ut.:)

Therese sa...

Skitsnyggt! Men det måste ha tagit tid! Vilket pill! Riktigt snygg bakgrund och med brunt! :-)

Baby sa...

Du är så duktig älskling. Skitsnyggt!

Elin sa...

Sååå fin!!!

Har du föresten prövat trådbehandling av leverfläckar än? Om inte så är det inget jag rekomenderar. Det gör skitont. =/ Iaf om man har en lite större. Men om det är en liten går det kanske bättre.

Therese sa...

SNYGGT! Det där har jag också varit sugen på att göra :)

Hanna sa...

Tack alla!

Elin, nej jag har inte testat trådbehandlingen - jag är lite scared... :)

Nu tror jag definitivt att jag avstår, smärta är något jag undviker ;)