04 februari 2010

Magsjuka? Vem vet.

I natt vaknade lillan & ville inte somna om så jag gick in i hennes rum & möttes av en ohygglig spystank. Eftersom vi är nyinflyttade & inte har lampor överallt så fick jag känna mig fram i sängen, men jag kände inget. Efter mycket om & men så hittade jag dock roten till det onda, det var spya i hela sängen, men under täcket & jag fick händerna fulla bokstavligt talat.

Upp med gumman, av med pyjamas & sen fick hon komma tilll oss eftersom inget sängombyte fanns. Dock GÅR HON BARA INTE att ha i sängen, hon bara bökar, stökar & pratar konstant. Ingen kunde sova, så efter nån timme så bar jag tillbaka henne i den provisoriskt bäddade sängen. Hon somnade som en stock, så också vi. Här vill vi verkligen sova var för sig :)

Jag vet inte vad som gäller med dagis & så, men Baby fick stanna hemma & vabba på förmiddagen iaf tills jag kom hem. Om det var magsjuka vet jag inte, men hon spydde bara den där gången & det är även den enda gången någonsin på nåt år eller så. Lillan spyr aldrig i vanliga fall så det borde väl ha varit nåt tycker jag.

Hoppas bara det inte blir mer, för nu är det helg & då vill vi alla vara friska. Speciellt jag som redan haft den där magsjukan 2 ggr på 2 månader, jag vill inte ha den nåt mer!

Inga kommentarer: