06 februari 2010

Lördagsshopping.

Stoff & Stil har kommit med en ny katalog med jättefina tyger. Baby säger "Men du har ju massa tyg redan?!" Ja, klart jag har, men jag har ju inte de här, olika inspirationer kommer ju med olika typer av tyg. Ovan ser ni aptyg & det köptes (givetvis) för att sy både nån tischa & påslakanset till Juni. Mobilen fick även haka på, samt mönstret på den jättefina virkade apan (gammelmormor virkar säkert). Apor för min apflicka.
Sen blev det massa annat också, bland annat detta ovan; flamingos, elefanter, sparrows, blommor m.m. Tyget i mitten (det på täcket, bilden med svampar är från samma tyg) har jag stora förhoppningar på! Det fanns ingen riktig bild, men det är nåt landskapstyg a´la nostalgi så jag tror det är sketasnyggt! Sen blev den en del mönster & sådant också förstås. Ser framemot att få i ordning mitt syrum så jag kan börja sy på allvar, för jag har hur många projekt som helst liggandes :)
Sen kundet jag inte motstå, samlingen ska bli min så det är fan bara att börja i tid - så dyra är de inte, typ 83 spänn/st. Köpte två stycken & längtar tills de kommer i brevlådan, iiih!


Inga kommentarer: