27 februari 2010

Lördagsnytt.

Efter att ha hostat värre än någonsin i natt så var jag rätt trött & risig. Hostmedicinen som sades vara "såååå bra" av alla märkte jag ingen skillnad av, som sagt, jag har aldrig hostat mer än vad jag gjort inatt. Hoppas jag blir frisk snart, jag känner mig som ett vrak & har konstant huvudvärk.
Lillan har upptäckt frödjen med lego efter att själv ha botaniserat i sina leklådor & funnit massa Duplo. Lillan skall under dagen vaktas av morfar då mormor skall hjälpa jag & Baby med att fortsätta flytten. Vi ser dock en ljusning i flyttandet nu, det är ytterst lite kvar i huset nu & förrådet får vi väl bara rensa ut.
Jag & Ozzman försökte oss på en posering, men ingen av oss gjorde oss väl speciellt bra på bild & bilden i sig var väl inte så lyckad heller. Nu har det äntligen blivit finare väder så att han kan vara ute utan att förfrysa, när det är runt 38-39 minusgrader på mornarna så får man i princip sparka ut honom för morgonkisset.
Efter frukosten så fick jag ett ryck & slängde ihop en sockerkaka, den blev jädrigt god även om det inte syns på bilden. Smarrismarr, eller "Gåda!" som Junilicious säger. Ska jag vara helt ärlig så är det väl dock sockerkakssmeten jag tycker är godast.
Efter att ha ätit så mycket sockerkaka så blev jag jättetjock så nu ska bara sitta & mysa & än en gång hatälska melodifestivalen innan skidorna drar igång. Ha en trevlig kväll på er!


Inga kommentarer: