28 februari 2010

Lika som bär?

Även Aftonbladet hade uppmärksammat Bäckmans otroligt stulna Ozzy-stil. Varför hon egentligen stal stilen kan man undra, snyggt är det inte på henne direkt. Dock tycker jag att hon är minst lika lik Janis Joplin & klädseln skulle lika gärna kunna vara Elton Johns.

Py-bilden är lånad från Aftonbladet, men detta inlägg fanns faktiskt redan igår - dock med en sämre Py-bild :)


4 kommentarer:

Ea sa...

Trodde faktiskt att det var Ozzy när jag zappade på teven. Blev något besviken när det var Melodifestivalen på tv och inte en konsert.

Therese M sa...

Jag t'nkte faktiskt oxå på Elton John när jag såg det, och Ozzy då så klart. Det var ju lite cool stil ,en inte i detta sammanhang, och skulle stilen hålla så var nog ett annat låt-val ganska nödvändigt :) dock får vi under inga omständligheter likna Py med Janis. Det är ju en förolämpning mot vår framlidna hippie syster... fast det SKULLE kunna varit deras kärleksbarn. hehe

Anonym sa...

Sjukt dålig låt dock och helt riktigt utslagen. Pinsam nivå i årets melodifestival.

Elin sa...

Den första jag tänkte på när jag såg henne var Elton John :p