18 februari 2010

Lika som Bär?

Det fanns ingen bra bild på Alice, så jag fick printa ut från ett tv-program. Det syns kanske inte så bra här, men Alice är en rätt åldrad man idag & han var sjuuuukt lik Mr Burns i den här intervjun med sin höknäsa & sina utstående tänder, haha!


4 kommentarer:

frida sa...

haha perfekt match!

Therese sa...

Jag tror med att det blir perfekt med ungefär två år mellan barnen, så jag hoppas att jag blir gravid inom kort! Då är din lilla ca 2 månader äldre än Nico bara, kul!

Martin spelar i två band nu, Fifth to Infinity, och de håller på med det sista nu på första skivan, så den släpps i vår nån gång, sen har han ett band till "Soen " som också håller på att spela in nu , och den skivan kommer släppas det här året nån gång...Så han har fullt upp hela tiden, dessutom kommer han gästspela på en annan skiva med ett annat band som jag inte kommer ihåg namnet på.... Det är väldigt mycket just nu, och ibland önskar jag bara att han hade ett vanligt jobb 7-17 och inget mer, men men.. jag är ändå jävligt stolt över honom såklart, men det är mycket ensam tid på kvällarna...

Filippez sa...

hahah lite lika faktiskt

Katarina sa...

Mäh, lilla söta Alice ska man vara snäll mot! (;