25 februari 2010

Ingen ljusning.

Jag har fallit till föga till slut. Jag står på mina bara knän & ber om nåd, det har gått så långt att jag till & med har ringt till doktorn (!). Jag är så jävla sjuk & det blir fan inte bättre, det blir bara sämre. Jag kan fortfarande inte prata, jag hostar tills jag spyr & igår hade jag spränghuvudvärk från kl. 15 till minst kl. 00.30 då jag till slut somnade. Bara jag rörde mig minsta lilla, eller hostade så trodde jag att huvudet skulle explodera. Dagen idag började även med huvudvärk, dock en lättare form.

Eftersom jag haft molvärk i magen i en vecka nu samt denna extrema blixthuvudvärk så blev jag ett tag oroad för nån form av havandeskapsförgiftning, hypokondriker som jag kan vara. Detta även beroende på att förra äggvitetestet var lite tveksamt, så imorse skeppade jag iväg ett nytt prov.

Barnmorskan har ringt & det var inget fel på provet, tack & lov. Jag har pratat med doktorn & ska dit 14.20 för sänka & lite allmän koll. Har även fått ett recept utskrivet för mina "surstötar" som har visat sig förstöra mina tänder totalt.

Så, nu är jag trött, men måste snart iväg.

6 kommentarer:

Fia sa...

Det fantastiska, trots att du är apsjuk och blek, är att du är vacker som en dag!

Kram och krya på dig babe!

Ea sa...

Den här verkar rymma både mage och preggotits:

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=180154&qProductColorId=509&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=2&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

elin sa...

var gärna med och tävla i min blogg:) http://thedarkbeauty.blogg.se/2010/february/vinn-ett-halsband.html

Linda sa...

Usch för att må så dåligt och dessutom va gravid på köpet:-( Hoppas du kryar på dig snart..

Sv: Nä vi har inte tagit reda på vad det är för kön, härnere får man veta om man vill, men då försvinner ju det roliga enligt mig:-)

Hoppas du får en någorlunnda skön kväll iallafall..

Tove sa...

Jobbigt värre. Hoppas det lugnar sig snart.

Tove sa...

Jobbigt värre. Hoppas det lugnar sig snart.