09 februari 2010

Guns n´Roses till SRF 2010.


Guns n´Roses till SwedenRock! "Damn!" tänkte jag först. Jag hade tänkt att se dem 2006 när Baby kom hem från fotbolls-VM, men det blev aldrig så & jag grämde mig lite såhär i efterhand. Senast förra veckan pratade jag & Baby om att "...vi borde sett dem ändå!"

Japp & nu kommer de hit igen & vad är jag då? Gravid som vanligt! Så fort det är nåt kul så skall jag föda ungar, det slår aldrig fel.

Dock försökte jag se hur bandet ser ut idag, det finns ju inga som helst original längre förutom Axl = värdelöst egentligen. Jag fann ut (efter en jävla massa googlande & sökande) att bandet byter medlemmar fanimej varenda år & det känns ju jäkligt oseriöst. Till råge på allt så verkar de vara runt 8 st idag & läser man vad de kallar sig så låter det betydligt mer hiphop än rock. Dock har ju Axl sett hiphoppig ut med sina rasta de senaste åren, so who am I kidding?

Se på bilderna så förstår ni vad Guns n´Roses 2010 har att komma med...att jag är skeptisk är det minsta man kan säga. (Nån medlem kan vara fel eftersom de hoppar av var & varannan vecka)

...så nej, jag gräms inte alls längre. SRF är bra mycket bättre i år än förra året iaf, så visst hade vi åkt dit om jag inte tänkte klämma ut ett kid just den helgen, men jag behöver då inte grämmas på mina barndomsidoler GnR - de ska man nog låta "rest in peace" för bästa upplevelse.

...är ni där så se dem givetvis, men är det något ni inte ska missa så är det U.D.O - han levererar alltid!


6 kommentarer:

Coxe sa...

Du verkar ju ha noll koll.. Har du sett och hört bandet som spelar nu ? Det är en ny gitarrspelare sedan de var här sist i DJ Ashba annars exakt samma uppställning. Ta och kolla runt lite på weben så kommer du bl a se att de där flätorna Axl har är historia och att han låter bättre än någonsin !!

Hanna sa...

Om du tycker de låter bättre än någonsin så är du definitivt inte uppväxt under bandets storhetstid, det är ett som är säkert! :)

Om man tycker GnR är bra idag, så kan man aldrig någonsin ha hört dem förr, att påstå annat vore ett skämt. Det är ett lika stort skämt som att de ens kallar sig GnR när det inte finns något av det kvar.

Nej, för att få någon cred kvar så borde de byta gruppnamn, det hade kanske hjälpt situationen. Om DU kollar runt lite så skulle du se hur många som har spelat i bandet de senaste åren & därav varför det känns jävligt oseriöst. Visst, det fanns medlemmar innan "original"-uppsättningen också, men långtifrån så många som det har gjort sedan det riktiga GnR splittrades.

...å ja, jag tror jag har bättre koll än du faktiskt ;)

hey sa...

Man kan tycka vad man vill om alla framförallt affärsrelaterade problem som varit i detta bandet senaste tio åren och några medlemsbyten på de. Men det är ju knappast att dom strular för skojs skull? Det är förmodligen långt mer businessrelaterat och avancerat än så med rättigheter osv. Skitsamma, huvudsaken är att killen är "on the road again" och dessutom låter det fruktansvärt bra! jag har sett ett antal shower, och det är helt otroligt bra!!! vilken 48-åring öser på och ger järnet på samma sätt som axl rose idag? Nä dom som säger att killen ifåga är "över" är bakåtsträvare som garanterat inte sett en show senaste åren, och förmodligen tycker att vi lika gärna kunde bott i grottor än idag också!

Hanna sa...

...eller också tillhör man kategorin som tyckte det var bättre förr. Som sagt, det är som att jämföra metallica nu/då. De var betydligt bättre & mer metallica förr, än vad de är nu. Bara för att A-teens spelar Abba betyder det ju heller inte att det är bra, det finns ju inga likheter i övrigt. Samma sak skulle jag nog säga om Axl & hans band.

Men givetvis finns det de som gillar det han gör nu, jag tillhör dock inte den gruppen - jag kallar dem inte ens G´nR eftersom de är så långtifrån det bandet man kan komma :)

Han kan typ heta "Axl & friends" eller nåt istället, då kanske jag hade accepterat det. Får de ens spela gammalt material? Det är väl den mest intressanta frågan vem som har rättighet till det materialet som faktiskt var Guns. Jag räknar ju inte Chinese till Guns-material t.ex.

hey sa...

Jo det kan man ju självklart tycka! Själv kanske jag e lite mer "öppen" då, och hade blivit ganska så besviken om dom hade släppt en appetite v.2 20 år senare! Man måste ju utvecklas alltså, annars tappar man nog motivationen! A-teens, har ju inga eller har aldrig haft några abba medlemmar så lite konstig liknelse, but I got your point! Axl äger ju namnet så klart han får spela låtarna, han har väl dessutom skrivit merparten skulle jag tro! Men som sagt jag skiter i vad dom kallar sig, bara gubben producerar & sjunger är jag glad! ;)

Anonym sa...

Medlemmar som Richard Fortus(gura), Dizzy Reed(klaviatur), Chris Pitman och Tommy Stinson har varit i Guns N Roses längre än "original" medlemmarna Slash och Duff. Sen låer dom fan så mycket bättre!