23 februari 2010

Gimme a sick-break.

Vi bestämde oss för att våga oss ut på shopping när Baby slutade jobbet. Jag har fortfarande ont i halsen & saknar rösten, rethostan är konstant, snoret har klibbat igen & mina preggorelaterade "surstötar" (sura uppstötningar, sexysexy...) får min katarr att vakna till liv. Jag är jädrigt fräsch just nu, tur man kan gömma ett flottigt hår med bandana & att ett billigt läppstift från HM kan få vilka fnösktorra läppar som helst att se fräschare ut. Ja, ceratet åt ju hunden upp imorse så därav läppstiftet...
Eftersom jag själv såg ut som hej kom & hjälp mig så orkade jag inte böka på lillan så mycket snyggare outfit heller, spana in det uppgivna & snoriga ansiktet på bild. Kanske inte den snyggaste matchingen, men vem blir någonsin snygg i en sånhär öronlappsmössa? På tal om det så måste jag & Baby till Jonas & byta ut våra egna julklappsöronlappsmössor till en modell större, för bättre mössor än dessa finns då inte när det kommer till värme. -36 grader stod mätaren på imorse när Baby for på jobbet!
Jag bjussar lite på mig själv. Jag skriver så jävla fult & har alltid gjort, men när jag skriver en inköpslista så tar min fula handstil en helt ny form & blir fulare & slarvigare än någonsin. Inte ens jag kan läsa allt som står, det är alltid minst 1 sak som är nerplitad som jag inte kan tyda. Ser ni längst ner? Visste inte alls vad det stod, men när jag kom hem så insåg jag att jag hade skrivit "strips".

Jag är så förbannat slarvig jämt. (men fort går det!)

2 kommentarer:

Therese sa...

- 36° ??? Oj oj oj, det är galet kallt! Vi hade -22° i morse och jag trodde att det var världens undergång eller en ny istid som var på gång....men -36°, helt otroligt!

Hanna sa...

Ja, det är helt sjukt, var samma imorse, i byn bortöver var det 39 (!). Sick. Dock kan man trösta sig med att bor man vid kusten där det blåser så känns 20 minus mycket kallare än vad 36 gör här ;)