12 februari 2010

Fuck fridays.

Som ni läste tidigare så skulle min man kommit hem igår kl. 22. Pga att första flyget från Italien dock var inställt så fick han plötsligt ta ett jättesent flyg, vilket gjorde att alla andra flyg gick åt skogen. Väl i Frankrike så är nästa plan försenat också, så när han väl kommer till Stockholm är det sen natt.

Imorse skulle då karln vara hemma kl. 10.30. När de ska åka från STHLM så får plötsligt alla kliva ur planet för då är det nåt jävla fel på inrikesplanet också?! Planet som går på eftermiddagen var dessutom fullbokat, så ingen visste vad de skulle göra med ett helt plans resenärer som ville hit - wtf!

Det sista jag hörde var runt 11.30, då tog han ett plan till Östersund istället, men hur han ska ta sig därifrån har jag ingen aning om. Stackars karl & stackars oss som längtat så mycket. Hur mycket otur kan man ha? Jävla flyg.

Igår kom dessutom Baby vän Vik, han ska hänga med Baby under helgen så han bor här nu. Jag börjar jobba kl. 14 också & helt plötsligt rök pappavakten, tur man har mormor/mamma som kan ställa upp med superkort varsel.

Till råge på allt så har vi inte haft något internet på hela dagen fram tills nu - katastrof! Att jag dessutom har förlagt kamerans minneskort (den här gången är det nog mitt fel & inte Junis) gör inte det hela bättre, det enda jag gör är att gå & leta överallt medan jag sakta tappar förståndet. Detta gör att jag inte kan ta/lägga upp bilder på okänd tid heller & jag tycker det är så tråkigt med inlägg utan bilder.

Fan va anti jag är just nu. Dessutom sitter jag i pyjamas osminkad & har en liten som sover, observera att jag dessutom måste iväg på 20 (!!!) minuter. Damn!

1 kommentar:

Baby sa...

Det blev inga flyg alls i dag till Vilhelmina. Planet är fortfarande paj... Ordinarie resenärer fick åka till Umeå och är väl framme kl 19. Jag är framme i Dorotea på 5 min... Tjänade en timme på att åka via Östersund. Heheh. Tur man inte förlorade tid iaf.