19 februari 2010

Fredagsflörten.


Bilden ljuger mycket, jag är långtifrån fräsch nu när jag är dödssjuk, det är en bild från tidigare i veckan förstås i brist på andra. Hoppas på tillfriskning till helgen, har fan inte tid att vara sjuk nu.

Om nån har tvekat över min sleazefetisch så ser ni den svart på vitt här - det är bara mina byxor som inte lyckas vara leopardiga. Jädrigt omatchigt måste jag erkänna.
...& bebisen lever & mår. Det är så mycket roligare nu när jag mår bra & dessutom känner att det är något där. Nu sparkas det ju så mycket att man ser hur magen kommer ut vid bebisrörelserna & det är faktiskt mysigt (erkänner till & med jag som är så anti-preg annars).

Jag har väl sagt att det kommer att bli en pojke den här gången? Jag är övertygad, precis lika övertygad som jag var med Juni! :) Nämen allvarligt. kommer det ut en donna den här gången också så kommer jag bli uppriktigt överraskad.


3 kommentarer:

Ea sa...

My god, vi har preggoboobs! Det bästa som finns :).

Hanna sa...

Ja, visst är det?! Det är fan de bästa som finns & en av få fördelar :)

Lisa sa...

riktigt snyggt :D