05 februari 2010

Fredag & uttråkad.

Dagen har gått superfort & vi har inte hunnit med någonting, inte nåt. Bara lillan vaknar ska vi kasta oss ut & köpa färg till prylhyllan (den var ett helvete att måla!) & kanske svänga en sväng förbi loppis & Apoteket. Fia ska också komma på kaffevisit & skvaller, så vi får se om vi hinner ut före eller efter.

Jag & lillan tog ett morgondopp/dusch imorse & det var välbehövligt för oss båda. Jag luktade apa & lillan luktade spya sen gårdagen, trevliga tvenne tjejer.

Sen märks det att vi kommit rätt långt med bäbis också, för nu sparkar det mest hela tiden - mysigt! Det är väl det enda jag gillar med att vara gravid, ja förutom att tuttarna blir mycket snyggare också förstås.

Förövrigt är jag så uttråkad att jag dör, jag behöver & vill verkligen jobba betydligt mer än vad jag får göra! Där är jag & Ea på pricken lika, får vi inte jobba så dör vi nästan inombords. Hemmafrulivet är inget för mig såvida jag inte frivilligt vill dra på mig nervsammanbrott & deppressioner. I need to get out!

Inga kommentarer: