18 februari 2010

Förkylning med stort F.

Jag trodde i min envishet att jag skulle klara av att jobba idag, men Baby tyckte jag var knäpp. Jag tyckte snarare "Men åh, jag har ju inte jobbat där på typ 3 gånger & nu har jag LOVAT att komma!" vilket iof var sant, men det är lika sant att jag är riktigt jävla sjuk.

Ja, nån var ju tvungen att vara hemma med vår ännu sjukare donna också & det kändes ju underligt att jag som för det första tjänar mycket mindre än Baby ska fara & jobba & framförallt när jag är dödssjuk själv.

Jag föll till föga & bestämde för att meddela min sjukdom, det var med ångest kan jag säga men vad ska jag göra? Kanske är jag ovanligt ofta sjuk pga min graviditet, kanske har jag noll immunförsvar? Dessutom stämmer det där som folk säger om föräldraskap, ungarna är ju sjuka JÄMT!

Har inga kort på Juni till farmor riktigt, men du får en film istället. De jämnåriga barn vi känner i Piteå (Elis, Lily etc) pratar typ 4-ordsmeningar & har ett vokabulär på cirkus 200 0rd, men Juni pratar inte så ofta alls. Hon använder sig av max 10 ord & de är lika delar hittepåord som det är "riktiga" ord. Nu har hon dock lärt sig att säga "Hallåååå...." iaf, ett steg i rätt riktning! :)

1 kommentar:

ewe sa...

krya!
Härlig blogg! :)