08 februari 2010

Flugsvampar till lekrummet.

Jag fick inspiration av Rosa Hemmet & gjorde ett kvällspyssel av en gammal hängare som var kvarlämnad här på väggen. Hur enkelt som helst & den blev ju faktiskt riktigt fin, kommer att hänga perfekt i lekrummet när det står klart.


7 kommentarer:

Emanuel sa...

Mycket fin ;)

Hannah sa...

men å va du är duktig. tänk om jag med hade lite fantasi när det gäller pyssel, kan du ge mig lite av din fantasi?:)

Hanna sa...

Inte har jag sån fantasi, jag har ju plagierat en annans ideér! Jag önskar dock jag också var lite mer kreativ ibland :)

Hannah sa...

jag kan ju komma på massor med saker att göra men när jag väl ska göra nåt så har jag ingen aning om vad.:)
Du får ju iaf saker gjorda.:)

Therese sa...

Verkligen tjusiga hängare! Ska bege mig på jakt efter liknande och göra små svampar, riktigt snyggt och perfekt till barnrummet!

Ang tatuering så är man alltid väldigt noggrann med första, andra och kanske tredje, sen blir det mer ett beroende och det slutar med att man bara vill ha fler och fler och fler...vilket är bra för min del! :-)

Du har fött barn, då klarar man att tatuera sig, lätt! Och jag är helt övertygad om att du kommer bli chockad över hur lite det känns i jämförelse mot vad du har trott! Så kör på!( men efter att du fått din bebis och ammat klart! ) Och självklart ska man tänka stort, jag har hittills aldrig varit med om att någon har ångrat att de har gjort för stort, däremot att de har gjort för smått... Det finns inget snyggare än tatuerade armar! :-)

Håller med om gaviscon, det är riktigt äckligt!! Novalucol är godis i jämförelse..

Ja, det är mycket musik här hemma, men jag önskar att det fortsatte så, trist att han måste turnera bara för att han släpper skiva :-( Har han hellre trummandes i sonens rum... ha ha ha

Lycka till hos tandläkaren imorgon!!

god natt!

Rosa Hemmet sa...

Vad fin den blev och vad superglad jag blev över att du blev inspirerad :)

Hanna sa...

Rosa Hemmet; Ja, visst blev hängaren fin! Jag älskar din blogg, den får mig alltid på pysselhumör :)