11 februari 2010

Bättre sent än aldrig.

Jag & Baby använder alla teknikunder som finns, men det var först i förrgår som vi kom ihåg att det fanns nåt som hette Skype - 5 år efter alla andra alltså. Det funkade ju perfekt som ni ser, vi kunde både prata & se varandra fastän vi hade halva europa mellan oss - dessutom kostar det ju helt gratis! Lillan tyckte det var skitskoj att prata med pappsen, hon pussade på skärmen & sedan körde de Imse Vimse Spindel ihop fastän hon befann sig i Sverige & Baby befann sig i Italien - fantastiskt, jag säger då det.
Baby skulle hem idag, men plötsligt ringde AirFrance till honom & sa "Vi har ställt in ditt flyg. Vi har ett annat flyg som går redan om 1½ timme, du kan ta det om du vill". Kul att veta när man sitter typ 10 mil från flygplatsen & det dessutom är bilkö på motorvägen. NEJ, han hann inte med så kort varsel. Väl i Frankrike så har resten av flygtrippen också blivit försenad, så ja, jag tycker synd om min man idag.

1 kommentar:

Annelie sa...

Ja jag är lite förundrad över att inte fler använder sig av skype faktiskt.
Eftersom Bjarne jobbat borta så har vi haft det ett bra tag för ungarnas skull, tokbra för dom men jag kan blir lite irriterad då det ringer å jag håller på att göra nått...
Det är ju bra mycket lättare att klämma fast mobilen mellan örat och axeln än datorn :/