24 februari 2010

70-tal till Junilicious.

Lillan ska få ett sovrum, bebis ett & sen får de ett gemensamt lekrum. Hursomhaver så ska lillans sovrum & bebisrummet vara klart innan bebi anländer, typ om 3½ månad händer det - shit, vars fan tog tiden vägen?!

Ägarna innan har målat det mesta (fult som fan dock), så jag tror vi målar vi med. Jag skulle aldrig kosta på ett barnrum ändå eftersom det ändå kommer att vara förstört med färgpennor & klistermärken inom snar framtid, att ha nån snygg dyr tapet kommer inte på fråga.

Jag vill dock inte bara måla trist enfärgat (jag är ju inte så mycket för enfärgat) utan jag funderar på ovanstående färgkombos i nån form, love 70´s som jag gör. Brunt i nån form ska det alltså bli & kanske lite orange & gult, alltså bara nån fondvägg eller så. Men mönstret? Jag vet inte vad jag ska måla, det ska vara enkelt & bara fixas med några tejpsträngar så att säga, inget avancerat - annars är ju ringarna to die for. Det blir perfekt med hennes ap-påslakan, stringhylla osv, snyggt men barnsligt retrogulligt - eget ord där.
Hur googlar man typ "målerimönster 70-tal"? Jag blev plötsligt idélös, inte ofta det händer :)

2 kommentarer:

Fia sa...

Sv: Skickar dig ett mail som jag fått från de där som hade isländskt godis, där finns lite info om sortiment och priser :)

Ja fan vad roligt det hade varit om du å Stefan kunde hänga med denna sväng.. Men jag ides inte ens fråga eftersom det inte är speciellt jättevarmt dit vi ska å då vill ni ju säkert inte med hur som helst =)

Hanna sa...

Nej, vi måste ju ha tokvarmt, helst högsäsong så man nästan dör! :)

Det är ju dålig timing som sagt, hade ju tänkt att åka nu i januari men som sagt, det var för kallt för de "nära" resmålen & för thailand & sånt så blev det för lång semester, minst 2 veckor vill man ju vara då.

Nä, vi måste vänta tills september eller nåt, vi får ta med bebisen.