11 januari 2010

Vi har flyttat.

Hade jag sett någorlunda fräsch ut så hade jag satt in en bild här nu där det kunde stå "Jag lever". Dock ser jag förjäklig ut, so no, det blir inget. Tänkte även lägga in en bild på huset till Piteåsläktet så att ni får se vars vi flyttat, men vi kommer aldrig ihåg att ta nåt kort förrän det är mörkt & då är det ju försent. Ska ordna till imorgon! Istället får ni hålla till godo med några bilder på barnbarnet Junilicious.
Se så glad hon är!


Annars är det bra. Inte toppen, inte botten, det är bara ordinärt bra - mycket att göra bara & en förkylning som aldrig ger med sig. Vi har som sagt flyttat & sovit tre nätter här i huset, men vi har fortfarande mycket grejer kvar på Hällstigen. Det tar som tid att flytta när man har en vilding som springer runt, man bara måste ha barnvakt om man ska få nåt gjort annars är det bara att lägga ner.

Vi sätter dock upp lite provisoriska saker här & där i nyhuset så att det iaf känns beboeligt. Jag tillhör den här kategorin som har svårt för att känna mig hemma förrän jag verkligen gjort det personligt, dvs målat & sådär litegranna, men man får ta det som det kommer. För tillfället blev köket turkost (resterna jag var så less från vardagsrummet) & vardagsrummet har nu börjat gå i rosa, that´s it. Dock står det som sagt bara såhär tillfälligt, det kommer att bli helt andra bullar bara vi fått in all skit hit.

Ja, hon verkligen älskar att vara ute! :)

Vi har fortfarande ingen TV vilket är både tyst & trist för jag som går hemma mestadels. Nu har vi dock fått igång internet iaf & så då kan man ju iaf poppa litegranna istället för att det ska kännas som ett spökhus.

Ja, jag har inte så mycket intressant att komma med just nu faktiskt för det är mycket som kretsar i huvudet för tillfället. Jag återkommer helt enkelt senare.Brullor, visst drar vi igång en mammaträff snart?! För mig passar det egentligen alltid förutom måndag & torsdag förmiddag, annars går alla veckans dagar bra.

6 kommentarer:

Ea sa...

Men puckon! Jag erbjöd mig ju att komma. Jag och Junilicious hade ju kunnat hänga hela dagarna och hon hade fått pussa på mig och mmm:a från morgon till kväll.

kajjan sa...

Ja men visst måste vi dra ihop nåt snart! Har biobiljetter att dela ut...=) från studiecirkeln. Men torsdag eftermiddag? Är inte det bra då, som förut?

hörs mera...

Hanna sa...

Yes, ska vi boka torsdag eftermiddag kanske? Vars ska vi vara (öppna eller) & hur får vi tag i alla?

Hanna sa...

Jag VET Erika, men inte fan behöver du komma för nåt sånt tråkigt. Du får komma när det är kul istället :)

Jag tänker försöka mig på ett besök snart, frågan är bara när. Ska kolla när det passar oss båda.

kajjan sa...

vet inte om öppna är öppet? kanske på förmiddagen? Det är ju ganska smidigt att va där tycker jag. Bättre än på folkan...=)

skulle ha kollat upp det där. höstterminen hade de ju stängt torsdagar men nu är det ju vårtermin juh!

jag jobbar tisdagar och onsdagar 9-18.


Hur jobbar du måndagar?

Hanna sa...

Måndagar jobbar jag kanske fram till 12 ungefär, sen är jag ledig :)

Måndag kanske passar bättre då?