31 januari 2010

Rock me & marry me young.Vi funderade på att dra på Wolfmother som spelar i STHLM imorgon, men det blev inte så. Såhär i efterhand så kan jag erkänna att jag ångrar mig enormt, speciellt eftersom bästaste Erika har dragit dit. Jag är så avundsjuk att jag halvdör, men jag ser dem nästa gång istället har jag bestämt. Ha så förbannat kul darling, skicka mig ett MMS bara!

Wolfmother är nymodig rock med 70-tals vibes när den är som allra bäst! Gillar man rock & sjuttiotal så är det vargmorsan du skall lyssna in dig på.Sen har väl ingen missat att Slayer spelar på SRF i år? Det stora dragplåstret på SRF är väl dock Danzig för våran del, men eftersom jag förhoppningsvis just förlöst ett barn, alternativt går höggravid, så åker vi förstås inte dit.

Däremot spelar ju Slayer även på Sonisphere & dit ska vi! Det är bara lite småpyssel kring barnaskötandet som skall fixas, för tillskottet är ju endast 2 månader. Vi har planer på att låta mormor & morfar ta en semester i STHLM precis då så att det kan vakta både Juni & nytillskottet under lördagens festligheter.

Dock måste vi väl dock hålla tummarna för att det nya kiddet on the block tänker ta flaska när det väl behövs, för det var något Juni vägrade att göra. Jag tänker definitivt amma, skulle aldrig byta bort en sån praktisk & billig grej, men kan man komplettera när man vill vara ensamma-mamman så är det ju jädrigt bra. Tar hon/han inte flaska så är det ju tyvärr kört för mig att se Slayer, Mötley & de andra killarna & det vore oerhört dramatiskt för mig ;)

Vi tänker då definitivt göra vårt bästa för att vara där, är man inte där så finns man inte - sommarens höjdpunkt juh! :)