03 januari 2010

Tröstshopping.


Jag hade tråkigt & beställde hem lite prylar från H&M. Vi i inlandet måste vara i sjuk majoritet gällande postordershopping btw! Hursom, det blev en del, men som vanligt har jag räknat med att minst hälften åker tillbaka. Jeansleggings tycker jag är skitfula, men ta i trä, nu har jag beställt ett par bara för att testa. Jackan tror jag är skit & skorna är jag skeptiska mot. Kjolarna var billiga & bra basplagg & cherrykoftan har jag redan (fast kortärmad) & den gillar jag.
Det blev förstås en del från H&M Home också, vissa grejer är ju faktiskt i min stil - se ovan. Jag ska som tidigare nämnt byta ut det turkosa i vardagsrummet till kitschrosa med lack, nitar & läder (härlig mix va?) så jag beställde lite kuddar & filtar från HM. Blev även en kökshandduk & en filt i färgglatt mönster, samt en kudde till sovrummet.4 kommentarer:

Ea sa...

Jeanslegging är det bästa som har hänt mig. Det är fan lika skönt som mjukisbyxor, jag tar aldrig av mig mina nuförtiden. Var också väldigt skeptisk till en början men det är gudomligt.

Risken finns dock att man ser ut att ha hästarsle om man har breda lår och stor röv.

Hanna sa...

Jag har dock smala lår & otränad röv så jag vet inte om det är ett dugg bättre... Man ser ju fan aldrig bra ut i byxor utan bakfickor tycker jag, men jag kanske kan satsa på en lång tröja till?

Det är som du säger, jag lever ju i myxbyxor nuförtiden så dessa måste ju vara ett bra uppsving då. Mys, men med "style" ;)

Kerstin sa...

Men... d finns ju jeansleggings med bakfickor. Jag har då köpt ett par på Vero Moda =P

Ea sa...

Ja, jag har bara jeansleggings med riktiga bakfickor. Aldrig att jag skulle ta på mig ett par utan, snacka om att be om fetarsle.