19 januari 2010

Tråkig & trist line-up.

HoM på/av i år? Jag tror det blir av. Jag har aldrig sett en sämre line-up än den här, det finns ingenting som lockar & de få som skulle vara något att se har man redan sett på X antal festivaler/spelningar redan.

Det må va i Umeå, nära alltså & man må träffa många metalheads man känner från länen runtomkring, men ändå - nä, det är ingenting alls som lockar tyvärr. Det står att fler band tillkommer, men då får de nog verkligen komma med något ordentligt om det ska blir så att vi överhuvudtaget överväger.

Det känns som att UG har metalfest ungefär, man samlar ihop en massa lokala band & så tar man 3 "större" band från Umeå. Sorry! ;-) Kanske var jag hård där.6 kommentarer:

Hanna sa...

...fast iof ser jag att vi ska på bröllop på lördagskvällen så vi kommer likt förbannat att befinna oss i Umeå.

Dejt på söndag Erika, eller är du postbakis eller på posten?

Bella sa...

Men Johanna, det är ju många bra band iår!! Men som du säger har man sett några redan, men vad gör det? Ser fram emot Hypocrisy & August Burns Red. Klart ni ska masa er dit.

Fia sa...

Vem gifter sig?! :)

Ea sa...

Bakis möjligtvis men inte på Posten så ni är hjärtligt välkomna :).

Hanna sa...

Du träffade dem kanske på vårt bröllop? Fredlander & Frida, den blonda tjejen med minibebis & daniel var en blond lång krulltott :)

Kakan sa...

Jag ska dit på Lördag,tyckte inte heller att det va nå speciellt att se men jag har alltid haft jävligt roligt där!På Fredan blir det Alice i underlandet på bio,längtar minst lika mycket till det.