08 januari 2010

Traderafynd.

Yes, jag har fyndat lite klistertjosan på Tradera som ska upp nånstans för att liva upp lite innan det blir renoverat. Vi har ju bland annat vita vitvaror i nyhuset & är det något jag hatar så är det vita vitvaror - varför köper man vita vitvaror när man ändå köper nytt, köp nåt snyggt liksom! :) Nåja, nu har vi de där fula vitvarorna istället för våra snygga i svart/krom med ismaskin (separationsångest deluxe!) & dessutom är det nån underlig stor fläck på kylen som ej går att få bort. Jag ska därför liva upp den med något av ovanstående samtidigt som det blir lite mer Högdahl-ig i rock´n roll-stuk.

De kostade typ inget, frakten gick på mer, jag gillar billigt!
Sen har jag äntligen fått tag i den eftertraktade prylhyllan. Ja, den är ful, men vill ni veta vad jag tänkt ha den till så kolla bland annan in den här underbara länken. Det är förövrigt en underbar blogg, jag fattar inte så mycket av texten (jag orkar inte läsa helt enkelt), men alla bilder är underbara & jag verkligen älskar denna tjej. Ett bloggtips för er som gillar färg, kreativitet & pyssel helt enkelt!


1 kommentar:

Hannah sa...

Åå va avundsjuk jag blev nu.:D super cooliga klistergrejer.