27 januari 2010

Sundsvallsshopping.

Vem kan gå på IKEA utan att handla tyg? Inte jag, dock behärskade jag mig (kände mig lite stressad då Baby hatar tygavdelningen), men köpte 2 st jag planerat länge (men som alltid varit slut) + lite annat. Tyget med räven ska bli "fondvägg" i nåt av barnrummen & det med 70-talsmönster får hänga bakom sängen & liva upp i väntan på att rummet blir omgjort.
Lampor till barnrummen. Ångrade att jag inte köpte en orange också, men det får bli nästa gång.
Massa möbler från den billiga LACK-serien, funkar bra tills...ja...tills vi vet hur det ska se ut :)
Well, här har vi ett litet utbud av shoppingen, mest småprylar. Inga kläder förutom 3 tischor & en jacka (det är meningslöst att handla när man är preggo), men däremot 3 apsnygga stövlar till gratispris nästan.

Eftersom vi har problem med att möblera vardagsrummet (soffan är för stor, ni får se bild sen) så var vi i behov av åtminstone en lägre tv-bänk. Men när vi väl skulle byta tv-bänk så bytte vi hela vardagsrumskitet, dock köpte vi bara från LACK-serien som är i princip gratis så det slutade väl på 1500 med hyllor & allt - som hittat. Det går ju dessutom att kasta när man lessnar också, det är ju inget pris direkt. Dock är det nog bara jag & Baby som verkligen älskar valnötsfärgat a´la 70-tal :)

Sen tillkommer ju förstås en jävla massa andra prylar, typ täcken, kuddar, brandvarnare, smink, barnsäkerhet, lampor & annat kraffs från IKEA.

Bra shoppinghelg alltså ;)


1 kommentar:

Ea sa...

Haha, valnöt här med :).