16 januari 2010

Slappardag.

Idag fyndade jag en apsnygg Gn´R-tischa i makens garderob. Baby tränar ju & har blivit alldeles för grov & musklig för den här (faktiskt!), så jag bestämde mig för att offra mig själv till att ärva den. Den är ju inte direkt tight fit, men hur skönt är det egentligen?

Tog några bilder, som den första, men insåg snabbt att alla bilder blev suddiga & utsmetade. Tog typ 3 år innan jag kom på att Junilicious hade vart & ätit på kameralinsen så den var alldeles sölig. Putsade lite & pust väck så blev det bra igen & såhär glad blev jag - så fort något jag trott blivit bebisdemolerat men visat sig funka ändå så blir jag såhär glad :-)
Idag har vi varit slappa & inte gjort mycket. Baby har fixat med pellets & jag började röja i det blivande lekrummet. Ska ta tag i ett pizzabak nu & sen får vi hoppas att vi får mer flyttmotivation till imorgon.

Vi har installerat vinylspelaren i det extra allrummet, jäkligt nice att musikrummet avskilt så kan vi go crazy utan att väcka hela huset när vi får lust. Bestämde oss även för att behålla pelletskaminen (som vi hunnit lägga ut på Blocket dock), så den ska också in där. Vi gör helt enkelt allrummet till en gillestuga som man säger i folkmun :)

3 kommentarer:

Hannah sa...

haha...fan vilken najs tapet.:)

Hanna sa...

Yes, jag älskar den & kommer inte att byta ut den i första taget - precis min smak :)

...det bästa är att gamla tapeter håller så mycket bättre kvalité, den är som i nyskick!

Hannah sa...

jag såg när vi höll på att måla om köket att dom understa tapeterna var hur häftiga som hälst. riktigt gröna stora blommor..hade lätt velat ha dom..