20 januari 2010

Onsdagstrött.

Jag har varit trött de sista dagarna eftersom lillan har hamnat i en såndär period där hon drömmer mardrömmar & därför vaknar & skriker otröstligt flera ggr per natt. Jag fick en såndär déjá vu från tiden då hon var spädis & man gick upp med ögon som blödde flera ggr per natt för att trösta/mata/vakna.

Ja, säga vad man vill, men när man tänker tillbaka på första halvåret så är det tufft. Man tänker inte på det när man är inne i det, men när man tänker tillbaka så inser man hur sjukt trött man var & hur påfrestande det var att aldrig få en riktig nattsömn.

Tur att de växer kidsen, för sen blir de ju bara underbara! Lillan har sovit hela nätter sen hon var 7-8 månader eller något så att vi nu får en liten jobbig tid överlever vi nog. Antar att det är flytten med alla nya intryck som spökar.

Annars drog vi ut & storhandlade, lämnade nån dagislapp & åt lunch med Baby på Folkets Hus. Nu sitter jag & slappar fastän jag borde städa, men jag skyller på att jag väntar på Fia-besök & då får man vara lat. Det blir lyxfika från Coop dock, inte mitt fel att Stenmans lagt ner.


5 kommentarer:

Matilda sa...

besök gärna min blogg, skriven med passion och med något äkta... intressanta texter, musik, dans och mycket bilder!

http://MatildaSimonette.blogg.se

Ea sa...

Stenmans lagt ner? VAD?

Hanna sa...

Ja, det är väl ingen som vet vad som händer direkt men vi har varit utan Stenmans i 2 månader nu & länge till lär det nog dröja innan nåt annat café öppnar där igen.


FÖRSTÅ hur tråkigt det är för alla föräldralediga/arbetslösa/social nu - det finn INGET att göra!

Anonym sa...

var har du köpt kiss tröjan ?!

Hanna sa...

Kiss-tröjan köpte min vän Erika åt mig i Umeå på en konstig affär som heter Klädhuset M (eller nåt) Jag tror dock den kommer från Blend She & är grymt skön - rekommenderas :)