12 januari 2010

Molnigt är snyggt.

Såna här molnhyllor kan man ju köpa till sjukt överpris om man är bekväm, rik & lat (t.ex. här). Titta istället på Pink Friday & se hur otroligt fint hon har gjort! Det blir ju både ett sovrum & ett lekrum till Junilicious & i sovrummet har jag tänkt att det ska bli nåt sånt här, alternativt i lekrummet - jag vet fan inte.

Molnhyllor/motiv ska det iaf bli på en vägg, perfekt för en nostalgisk retrofamilj, kanske en sol & kanske en stor regnbåge på en annan vägg. Jag får väl se hur crazy jag känner för att orka vara, men förhoppningsvis blir det bra.

...men lekrum eller sovrum, det är frågan. Det kanske blir lekrummet likt förbannat.4 kommentarer:

Ea sa...

Tycker också att molnhyllorna är fina men aldrig att jag skulle betala vad dom kostar. Nej, jag sätter min händige farfar på det istället och tadaaaa, gratis!

Hanna sa...

Nej, fy fan vilka rövarpriser för ingenting. Det är ju en baggis att göra själv, kan det kosta typ 50 spänn max?

Jag är taggad :)

Anonym sa...

Om du inte ids göra själv men vill ha billiga (är inte säker på vad dom tar dock) hyllor som faktiskt är bra gjorda och snyggt målade kan du göra en skiss på utseende och skriva ut måtten du villa på en liten ritning och gå in på Cornelia. Dom brukar fixa det mesta till bra priser och det är gediget hantverk man får när det är klart. Dom fixar slipning och lackning av tex skåpluckor och dylikt, ja faktiskt det mesta för dom verkar kunna göra allt mellan himmel och jord där.

Hanna sa...

Tack för tipset anonym, det verkar inte alls vara en sån tokig deal då jag är bra på att påbörja projekt själv men aldrig avsluta dem - bättre att leja bort faktiskt :)