08 januari 2010

Januariaktuellt.

1. Vi håller på att flytta & det känns underbart. Vi har behövt något större rätt länge nu & äntligen får vi tillräckligt med plats för våra prylar!

2. Inofficiellt är gammhuset sålt. De lämnade handpenningen redan dagen efter titten, så nu är det bara att hoppas att inget annat kommer emellan - man vet ju aldrig, så vi tar inte ut glädjen i förskott.
3. Vi har fått äran att OSA till bröllop i Umeå som sker en härlig lördag i mars - superkul! Jag känner inte en käft, brudgummen är en gammal studiekamrat till Baby, men det kommer att bli kul ändå.

4. Den 22:a bär det iväg till Sundsvall för en helg med trav, hockey & shopping. Det var egentligen mest det sista som intresserade mig, resten får jag (kanske) offra mig för. IKEA kommer ju att ligga på topp förstås!

5. Jag ser framemot att renovera! Nu har vi ju ingen brådska alls med det så det kommer att få ta år om det vill, men det ska bli kul att kunna göra det i lugn & ro utan att måste stressgöra det för att få allt att fungera. Det är bara tapeter, golv & tak som behövs (för vår egen smak alltså), så vi behöver inte lägga nån tid på tråkiga & dyra saker tack & lov. Först ut är lillans sovrum, ska börja med det i januari hade jag tänkt.
6. Det ska bli så skönt med garage i huset! Nu i dessa 35 januariminusar så är det inte alltid så muntert att måsta gå några några hundrameter mellan garage & hus med barn, hund, påsar & allt vad som tänkas kan. Vilket upplyft!

7. Hör & häpna, jag måste ta mig till Umeå den här månaden, jag saknar dig Erika! I värsta fall får jag väl ta bussen, det funkar ju faktiskt lika bra.

8. Sen väntar jag på samtal angående jobb också & jag håller alla tummar jag kan att det blir något av det.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Jisses vad jag kommenterar - men jag skulle bara säga att det är grymt kul att se bilder på Juni :) Vilket rufs! Hon ser ut som en rödtott!

Ea sa...

Shit, jag hänger verkligen inte med här i svängarna och jag är apkass på att höra av mig. Förlåååt, tack för presenterna! Blev helt uppslukad och slukade paketen men glömde tacka här i min egotrippade värld. Jag längtar efter och saknar dig och hoppas verkligen att vi ses snart. Du är världens bästa!

Kisses!

Stina sa...

Det tar alltid tid att bo in sig i ett nytt hus. Men om man låter det ta tid så kommer känslan till slut en dag när man minst anar det. Man kliver in genom dörren till sitt hus och känner "nu är jag hemma hos mig"