30 januari 2010

Jag tackar er alla!


Som sagt, tack för alla gratulationer. Allra mest förvånade är nog dock jag & Baby, vi hade knappt börjat planera förrän det redan hade slagit till så att säga. 2:an var en piece of cake :)

Förhoppingsvis presenteras resultatet i juni & vi längtar massor förstås. Dock skall jag erkänna att jag även gruvar mig, det känns drygt att börja om med en dygnet-runt-krävande bebis när man är van att få sova & vakna relativt utvilad som nu...nåja, vi vänjer oss väl, folk verkar ju göra det^^1 kommentar:

Hannah sa...

Det kommer att gå bra..jag hade ju jätteångest när jag väntade Lova, jag hade förväntat mig ett kolikbarn!
men Lova har varit helt underbart snäll, bara sovit och ätit, men bajserier har det varit lite sämre med men inget skrik.:)

. Det är nu när hon fått alla utslag som hon har börjat vara vaken på nätterna men det är ju ganska förståligt.