25 januari 2010

Inspiration från Roomservice.

Jo, jag & Baby tillhör de som har diverse posterflaggor liggandes i lådor överallt. Jag tänkte att "Hmm, jag bör kanske slänga dem här", men samtidigt fick jag separationsångest ifrån dem pga att 1: Det är ju för fasiken heavymetal vi snackar, 2: De är coola & 3: De borde gå att göra något vettigt av dem.

Jag funderade på att sy mig några sleazeklänningar, alternativt filtar & sådant till Juni, men de tog i att sätta saxen i dem på chans.
Dock såg jag Roomservice häromdan & där blev jag övertygad - det är ju ett metal-överkast jag ska sy förstås! Det är ju så udda, så fulsnyggt, så kitschigt, så rockigt & så väldigt mycket oss helt enkelt.
Metalöverkast it is, men jag måste nog kolla om flaggorna räcker - annars får jag införskaffa flera :)


1 kommentar:

cajsa sa...

En kul o snygg grej är ju annars att göra canvas tavlor av dem. snickra ihop en ram och spänna upp dem på =)