01 januari 2010

God fortsättning.

2 kommentarer:

Fia sa...

Hehe.. Vilken tur maten gick att äta.. Hade blivit lite jobbigt annars med tanke på vad jag skrev på bloggen innan ni kom :D Vi tackar även er för att ni kom, supertrevligt! Detta måste göras igen!

Förstår du blir nyfiken.. Men vill inte skriva så mycke om det ännu med tanke på allt folk som läser både bloggen och kommentarer som skrivs.. Får fler än de som redan vet nys om detta så säljs det väl tillslut för miljonbelopp och man kan fetglömma hela grejen! Men jag ska uppdatera dig.. Snart :)

Hanna sa...

Yes, jag förstår fullständigt. Brukar inte heller skriva ut saker som andra kan ha intresse av förrän affären (hus, tradera osv) är klar & grejerna är mina - man ska inte skapa ett intresse hos folk om man vill ha ens sak själv :)

Jag har också haft en mycket bra dag idag förövrigt. Jag ska uppdatera dig sen, i veckan vet jag mer.