05 januari 2010

Dagsplaner.

Banken var sen igår, så först idag får vi nycklarna. Innan dess ska vi dock på dagsutflykt, men det var då jävligt att det var tvungen att vara -30 idag! Man får ta pappas nödkit i bilen.

Igår var dessutom den mest jävulska dag på jobbet jag varit med om. Filtret hade inte blivit tömt sen innan julledigheten (dvs den 17:e december), så när vi kom igår så hade vi en jävla massa fiskrens från det datumet. HUR ruttet tror ni att det var?!

Jag ljuger inte när jag säger att det var det mest vedervärdiga jag någonsin känt, lukten var helt överjävlig! Min plats var dock där endast ca 50% av lukten nådde fram, men jag hade spya i halsen hela tiden & halvkraxade lite då & då. Hade jag stått 5 m närmare, eller rent av närmast, så hade jag omöjligt levt idag. Ok, jag hade väl levt, men jag hade spytt ner hela fabriken & jag ljuger inte.

Ingen hit alltså, 2 veckors fiskrens is a NO-NO.

Nej, nu måste vi skynda oss!!!

Inga kommentarer: