30 januari 2010

Brödmix duger bra det.

Imorse när jag gick in i köket för att göra i ordning den sedvanliga vällingen, så var den slut i burken. Jag visste att vi hade flera paket i skafferiet så jag tog fram ett, öppnade & hällde i. Sen värmde jag vällingen, gav den till lillan & gick & la mig igen medan hon frullade på.

Sedan när vi klivit upp hör jag Baby fråga "Har du hett Ciabatta-mix i vällingburken?" "Nej!" sa jag direkt, men insåg direkt att det var det jag serverat till vårt hjärtebarn.

Jag fick tvärångest & sprang in lillans rum för att spana om hon druckit upp brödmix-blandningen, men tack & lov fattades bara typ 30 ml varav hälften verkade ligga i sängen.

Tack & lov hade Junilicious överseende för min preggoförvirring. Stackars barn, snart knackar väl soc på dörren ;-)1 kommentar:

Olle sa...

*asg* :D
Äh va fan...spannmål som spannmål... :)