29 januari 2010

13.30 kommer domen.

Baby tvingade mig att ringa till dentisten idag. "Lova att vara ärlig nu, säg som det är! Att tanden saknas & att du har tandvärk & att det är akut! " sa han. "Mmm" mumlade jag tillbaka.

Jag ringde, efter att ha gruvat mig 2 timmar, & var väl kanske inte helt ärlig. "Är det akut?" frågade sköterskan. "Nää, jag klarar mig nog ett tag till..." sa jag. Sanningen var väl att det är ett gigantiskt hål, typ halva tanden är borta, pulpan syns & blöder när man borstar & tandvärken finns där hela tiden.
Nåväl, jag tror hon läste min situation för jag skulle få komma 13.30 idag & åtminstone göra något tillfälligt som håller under helgen.

Fy fan. Jag har sån ångest nu att jag dör. Samtidigt vet jag ju att jag måste göra nåt åt det nu, för även om jag inte har ont nu så kommer jag garanterat ha ont efter 2 veckor till & tanden kommer att vara ännu mer trasig då. Face the facts liksom...

Jag är en sån som gillar att skjuta upp saker, men det kan jag inte välja nu. Damn. Era historier fick mig dock att må en aning bättre, det kanske inte är så fullt fruktansvärt som jag tror. Hemskt säkerligen, men man överlever uppenbarligen. Tack!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Det kommer gå jättebra! Jag hatar också tandläkaren, fast bara att borra. Hur mycket bedövning jag än får så känns det som att de borrar ända in i hjärnan ju!
Däremot tycker jag inte att det känns alls när de drar ut en tand, så hoppas att du tycker likadant!

Oavsett så finns det ju inget värre än tandvärk och den slipper du snart!
Lycka till!

Anonym sa...

Hej. Vad vill "du" läsa mer om i min blogg? :D
Kram!

kajjan sa...

HUr gick det med tanden? Stackare...inge kul sånt där!