18 december 2009

Vi är i Piteå.


Japp, nu är vi framme i Piteå som ni ser. Jag är ofräsch & trött & har druckit minst 10 koppar kaffe redan. Det är bröllop för svägerskan & hennes boyfriend som hägrar imorgon!

Jag fick ett uppdrag i att vässa massa pennor. De första 40 gick bra, men eftersom det var glitterpennor & eftersom jag gjorde samma rörelse hela tiden så fick jag en brännblåsa på fingret & tryckskador på fingertopparna. Nu tar jag alltså en kort paus & hoppas på att någon annan tar de sista ;-)
Baby fick i uppdrag att häfta häften. Ett svårt uppdrag eftersom båda häftarna var defekta, men efter en del krångel så fick han in snitsen.

Jag skulle behöva ett rött blombrosch, men eftersom vi absolut inte hinner shoppa på nåt sätt så fick jag låna ihop ett annat kit. Annelie var tack & lov räddare i nöden med både röda skärp & accessoarer, så jag har åtminstone något att välja på imorgon. Tack!

Jag hade i ett svagt ögonblick tänkt att ha lockigt hår dagen till ära, men jag har varken locktång, kunskap eller ett "lätt" hår så jag får nog ha samma vanliga trista frisyr som alltid...dvs, helt normalt.

Bilder sen, hörsi!


Inga kommentarer: