13 december 2009

Veckoplaner.


Har en rolig vecka framför mig, det enda som är gruvsamt är att köra de långa, dryga milen till Piteå, men det är bara för att jag hatar att köra i mörker & vinter & undviker det i största möjliga mån. Sen jag fick Juni har jag blivit extremt rädd om både mig själv & andra, det är något som kommit med föräldraskapet har jag märkt, iaf för mig. Dessutom är 70 mil jäkligt bökigt när man bara kan stanna en helg (dvs, endast en lördag egentligen), men att gå på bröllop ska bli sjukt kul!

Dock ska lillan stanna hemma eftersom det är barnfritt så då slipper jag oroa mig för henne iaf, får istället köra försiktigt så inte vi halkar av eller kör på nån tokälg nånstans i norrland.

Förövrigt går det skitbra på de nya jobben, har blivit inskolad på två olika ställen än så länge & jag trivs hur bra som helst på båda. Jag slipper vara göralös & jag har roligt när jag jobbar, det måste ju vara nära perfektion.


Inga kommentarer: