24 december 2009

TACK!

Tack så oerhört för alla julkort, vi tycker att det är jätteroligt att få post & har med glädje tittat på alla små telningar som trillat in :) Förra året var vi själva duktiga med att skicka julkort, men vi hann inte i år tyvärr & det gräms oss lite. Dock är det väl därför vi istället får så många, det är alla som vi skickade till förra året som känner sig skyldiga att skicka tillbaka, haha. Jaja, vi kan ju göra så att vi tar varannat år då så blir det billigt porto? ;-) Next year is ours.

Dock har det varit två roliga julkort i skörden. Ett julkort var det bara själva brevet kvar av, julkortet hade trillat ut nånstans på väg till Vilhelmina. Det var postat i Umeå & misstänkt likt svärmors handstil, men det var tydligen inte hennes. Nån?

Det andra vykortet kom fram som vanligt, men de som skickade det hade glömt att skriva avsändare synd nog. Hittade ingen poststämpe där heller tror jag.

Ja, vi är ju sjukt nyfikna förstås så är det nån slarvpelle som vet med er att ni glömt skriva namn, eller någon som vet att ni skickat i kuvert, hör av er! :)

Nu ska vi göra oss julfina, på återseende!
God Jul på Er!

3 kommentarer:

UNique Rebel sa...

Tack!:D och GOD JUL till dig! Vilket fint julkort!!!

A-L sa...

hi hi...jag/vi fick också ett julkort där avsändaren glömt att skriva sitt namn. Och ingen poststämpel, blir lite nyfiken på vem de kan vara...men men.

Kram på er!

Hanna sa...

Aha, det är alltså någon som känner oss båda, jag tror det är samma....men vem?!